Svenska lektion!

Tjosan!
Sitter i en chill svenska lektion just nu, Elina är hemma idag igen, bad ass! Imorgon ska vi allt va fina tycker jag ;) Nu ska jag fortsätta va så himla social o jobba på! wieh , pussåkram
/Ida

OLEG ♥

Elektropop ♥ broschan vi kör! ;)

Tjena snyggingar! Sitter och pluggar lite, pratade med Elina i typ 17 timmar innan, min mobil höll på att explodera, haha. Sen ringde jag Emmie men jag lät som en robort så hon dissade mej den bajsen, men jag älskar dej endå! Ska fortsätta plugga sen ska jag glo på idol, hoppas det kommer någon galning! Pusshej
/Ida

sjukligt sjuk

Tjosan!

Jag sitter här helt ensam i mitt rum, checkar lite svenska Hollywood fruar, tittade på Sveriges historia innan, kände att jag kunde allting så fick klicka vidare till trean istället. Haha hälften av det där va sanning. Elina har visat lite bilder från helgen, på söndagen pluggade jag en hel del, det har jag gjort idag med, super! I alla fall har jag en skit jobbig förkylning, feber med och skit trött. FML! Ska nana strax, godnatt Sverigeo!

/Ida


iphone bilder från helgen


MUMS , NI ÄR FÖR GOA !



Mysig helg med underbara kompisar , fick inte bild på allt men den blev lyckad.
Är sjuk idag , så jag har inte så mycket att göra så jag ska nog mest plugga & vara vid datorn.
Ha det bra puss /elina

Oså va den helgen över ...

Hej på er, vi har inte bloggat mycket i helgen... jag hade bara sovit ungefär 3 timmar när vi va på klassresa och sen sov Elina hos mig i fredags och igår sov jag hos henne med Emmie & Jossan. Så jag är riktigt trött nu, men har lyckats att plugga lite iaf ;) Har inte mycket mer att berätta förutom TAGGA JERSEY SHORE IKV!!!!
/ida

HAHAHAHA

Hej på er!
Idag kom vi hem från vår klassresa, den va helt okej ... vi visar mer bilder i ett annat inlägg och kanske en liten film, i alla fall kom vi hem nyss, vi hade en Ida & Elina kväll med lite fler människor ;) Sen precis nyss klev jag (Ida) på Elinas macka, och hon åt den... HAHAHAHA. gud jag somnar nu, men puss o kram från båda!
/Ida&Elina

I brist på ingenting

GOD MORGON! fyfan fick en sovmorgon på 45 minuter, och nu måste jag skynda mej packa ner resten till "Frankrike" vi bloggar imorgon, tjingeling!
/Ida